Amphora Mozaiek


Lucky-Lips
isI amphora

Opdrachten
Amphora Mozaiek maakt mozaieken in opdracht voor particulieren, bedrijven en overheden. Om wederzijds beter inzicht in de kosten te houden en goed te kunnen plannen voeren wij onze opdrachten in drie fasen uit : een verkenningsfase, een ontwerpfase en een realisatiefase.

Verkenning
In de verkenningsfase worden behalve kennis gemaakt de wensen en mogelijkheden besproken en in algemene zin van gedachten gewisseld over het te realiseren mozaiek en het beschikbare budget. De kennismakingsfase resulteert in een globaal ontwerp en is kosteloos voor de opdrachtgever.

Ontwerp
Naar aanleiding van de verkenningsfase en het globaal ontwerp kunt u besluiten ons een definitief ontwerp te laten maken. Voor het maken van een definitief ontwerp ontvangt u een offerte en een tijdplanning. Tijdens de ontwerpfase is er genoeg ruimte voor aanpassingen en overleg. De ontwerpfase resulteert in een definitief ontwerp, een kostenschatting en een globale planning voor de eventuele realisatie. Indien u tevreden bent over de offerte voor de ontwerpfase kunt u deze accepteren en retourneren. Na aanbetaling van 50% van het geoffreerde bedrag beginnen wij met het ontwerp. Na afsluiting van de ontwerpfase ontvangt u een factuur voor de resterende 50% van het offertebedrag.

Realisatie
Indien u het ontwerp wilt laten realiseren nemen wij de details met u door en ontvangt u een offerte voor de realisatiefase. De offerte bevat een omschrijving van de te gebruiken en te leveren materialen, de door Amphora te verrichten werkzaamheden, een planning, voorwaarden en een aanneemsom. Nadat wij een ondertekende offerte en een aanbetaling van 50% van de aanneemsom hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Na voltooing van het mozaiek ontvangt u de eindafrekening.

Wij vertrouwen op een prettige samenwerking en een voorspoedig verloop van uw eventuele opdracht.
Met vriendelijke groet,
Greet Weitenberg

Alles in mozaiek
van mozaiek, vrijgezellenpartijtjes, teamuitjes, mozaiek -->