Amphora Mozaiekworkshop


Mozaiekworkshop

 • Mozaiekworkshop, héle dag en alles inbegrepen : € 95,-

 • Groot werkstuk ? : mozaiekcursus van vijf avonden of drie dagen !

 • Mozaiek workshop voor groepen van een dagdeel of een dag !

 • Vrijgezellenfeest of teamuitje ? : bel of mail voor info !
 • mozaiek workshop

 • Creatief en vrolijk bedrijfsfeest bij ons of bij u ??

 • Bootje, hofjes, museum, diner erbij ??

 • Ochtend, middag, avond, tussendoor, ..

 • Eigen ideëen ?? Bel of mail !
 • mozaiekworkshop
  De MozaiekAcademie
  Wij geven regelmatig mozaiekworkshops en mozaiekcursussen. Je kan werken met tegels of met glasmozaiek. De groepen zijn klein en de docentes uitmuntend. Zowel beginners als gevorderden leren veel door de individuele aandacht die je krijgt en door de ontspannen sfeer waar wij voor zorgen. Na afloop kan je je eigen badkamer of tuintafel mozaieken en ontvang je een certificaat.

  Mozaiek feest in hartje Amsterdam
  Voor groepen verzorgen wij een mozaiekworkshop op maat. Je maakt gezamenlijk een (wand-)tableau, een spiegel of een tafeltje en daarmee een uniek en blijvend kado voor de vrijgezel (nog wel), het feestvarken, of voor aan de muur in het bedrijf. Afhankelijk van de grootte van de groep en de beschikbare tijd kan je ook ieder een tableau, een theedoos of een schaaltje maken. Alles is bespreekbaar. De KLM, ABN/Amro en De Nederlandse Bank zijn je voor gegaan, maar ook dokterspraktijken, scholen, vriendenclubs en véél aanstaande bruiden. Iedereen is van harte welkom.

  Ontdek jezelf en je team

  Na ontvangst (met koffie/thee en koek) bespreken we de materialen, de gereedschappen en het ontwerp en wordt de groep opgedeeld in kleinere groepjes. Elk groepje maakt een deel van het mozaiek, de delen worden aan het eind samengevoegd. Wij helpen je je creativiteit te vinden en zorgen dat iedereen plezierig bezig is. Onze docentes hebben daar de opleiding voor en jarenlange ervaring in. Wij garanderen een uniek creatief teamgebeuren waarin je je groep opnieuw leert kennen. En je leert nog mozaieken ook.

  mozaiekworkshop
  mozaiekcursus
  verjaardag
  familiedag
  bedrijfsuitje
  vrijgezellefeest
  teamuitje

  familiefeest
  mozaiek workshop

  mozaiekcursus mozaiekworkshop

  mozaik workshop
  Bij ons, in de Jordaan,...
  Amphora Mozaiek ligt aan de rand van de Jordaan in Amsterdam met zijn vele cafés, winkeltjes, restaurants, markten, mooie gebouwen, hofjes en straatjes. Een mozaiekworkshop kan dan ook onderdeel zijn van een gezellige dag of een weekendje uit met bijvoorbeeld een boottochtje, een mozaiek workshop en een diner. En 's-avonds nog stappen in de buurt. Meer weten ? bel, mail, of kom even langs.
  Amphora Mozaiek
  Vinkenstraat 71
  1013 JM Amsterdam
  020-4284174

  info@mozaiek.net

  mozaiekworkshop

  mozaiek workshop


  All in mozaiekworkshop
  mozaiekworkshop
  aihome
  <Font face="arial"><h2>Mozaiekworkshop, mozaiekcursus, mozaiek workshop, mozaiek cursus, mozaiekworkshop</h2></font>