Amphora Mozaïek


Home
ii I amphora
masterclass mozaiek
Masterclass van 9 t/m 13 juni 2011

In deze vijfdaagse workshop leer je welke effecten je krijgt met welk materiaal, hoe je dat mixt, knipt, snijdt, structuur en lijnen aanbrengt en je krijgt heel veel tips en tricks over je gereedschap en materiaal. Discussies kunnen gaan over veilig werken, ergonomie, ontwerpen, lijm, ondergronden, gereedschappen, stijl, inlijsten, je niche vinden, mozaiekzaken doen, noem maar op. Je werkt aan een eigen project, desgewenst met je eigen gereedschap. Het is wel handig als je al wat ervaring hebt. Je ontvangt een unieke schat aan vaardigheden en kennis čn na afloop een certificaat. De masterclass kost € 1275,-.

Clinic op 14 juni 2011

Deze dagworkshop is bedoeld om je in zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk informatie te geven. De clinic bestaat uit een lezing, demonstraties en discussies. De clinic kost € 125,-.

Sonia King

Sonia King is de belangrijkste mozaiekkunstenares van deze tijd. Haar werk is overal op de wereld te vinden en zij heeft vele internationale prijzen gewonnen. Zij is oprichtster en voormalig voorzitter van de SAMA (Society of American Mosaic Artists) en vice-voorzitter van de AIMC (International Association of Contemporary Mosaicists). Haar boek 'Mosaic Techniques and Traditions' is een klassieker. Zij geeft wereldwijd workshops en lezingen en komt nu voor het eerst naar Nederland.

Wie, wat, waar ?

De masterclass wordt gegeven bij Amphora Mozaiek dagelijks van 10 tot 16 uur, de clinic van 10 tot 17 uur. De voertaal is Engels (Amerikaans). Begeleiding wordt gegeven door Greet (Weitenberg) van Amphora die ook als tolk optreedt.


DeMozaiekAcademie, verder in mozaiekworkshops !

Als je meer wilt weten of je aan wilt melden, bel of mail dan gerust, en kijk ook even hier.
Graag tot ziens / horens.

DeMozaiekAcademie
Donker Curtiusstraat 25 K
1051 JM Amsterdam
020-4284174

info@demozaiekacademie.nl
www.demozaiekacademie.nl

Mozaiek in alles
mozaiek
aihome