Amphora Mozaïek


Home
ii I amphora
Maak je eigen Gaudi mozaiekbankje

Pandora

Amphora Mozaiek heeft een uniek bouwpakket ontwikkeld waarmee iedereen tegen lage kosten en moeiteloos zijn eigen twee persoons mozaiekbank, de Pandora, kan maken. De Pandora is eenvoudig te construeren, ijzersterk en licht van gewicht. Meerdere Pandora's kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot grote en zelfs onbeperkt grote zitopstellingen. Denk aan de banken van Gaudi in Parc Gull in Barcelona. De rug- en armleuningen kunnen eenvoudig bijgevormd worden, zodat ook de vorm van de bank naar je eigen wensen kan worden aangepast. Het oppervlak van de Pandora is kant en klaar om op te mozaieken en bij elkaar ongeveer 4 vierkante meter. Daar heb je dus wel even wat mozaiekplezier mee. Als ze gemozaiekt is kan de Pandora binnen of buiten worden gebruikt.

Weg met dat loodzware beton

De kale Pandora weegt 15 kilo en gemozaiekt ongeveer 50 kilo. Een vergelijkbare betonnen bank weegt tenminste 500 kilo en kost minstens drie keer zoveel, nog afgezien van het transport en de fundering die je ervoor nodig hebt. Als je sterk bent kan je de Pandora in je eentje verplaatsen, of anders wel met zijn tweeen. Je hoeft er dus geen hijskraan voor te huren en je kan hem gewoon op je bovenverdieping of op je dakterras zetten. Als je het niet gelooft kom je maar even bij ons kijken en proberen. De Pandora is 120 cm breed, 50 cm diep en (maximaal) 90 cm hoog. De zithoogte is 42 cm en hij zit lekker.

Op school, kantoor of in de hal

Behalve voor eigen gebruik zijn de Pandora's ook heel geschikt voor creatieve school-, buurt-, of teamprojecten. Je kan dan met zijn allen, snel en tegen relatief lage kosten een uniek en fantastisch groepsresultaat boeken. Projecten kunnen naar wens door Amphora geheel of gedeeltelijk worden begeleid.

Kan ik dat wel ?

Elk bouwpakket is voorzien van een duidelijke instructie en bouwtekening en uiteraard van alle materialen en middelen die nodig zijn om de Pandora te monteren. Alleen de mozaiekmaterialen moet je afzonderlijk aanschaffen.
Voor mensen die nog nooit gemozaiekt hebben is het wel aan te raden een mozaiekworkshop te doen. Daarvoor kan je terecht bij onze MozaiekAcademie waar je een van de reguliere mozaiekworkshops kan volgen.

Ik hou wel van mozaieken maar niet van bouwen

Heb je geen tijd of zin om het zelf te doen dan kan je het pakket ook door ons in elkaar laten zetten. In een beetje auto past hij wel.

Kosten ?

Wij hebben de volgende prijzen :

Bouwpakket Pandora
Monteren
590,-
175,-

inclusief Btw.Gaudi-bankGaudi
mozaiek
Gaudi-bank
mozaieken

Pandora
2009, Amphora Mozaiek
Octrooi NL1037724-A


Meer weten ?

Als je meer wilt weten bel of mail dan gerust, en langskomen kan natuurlijk ook.
Graag tot ziens en met vriendelijke groet,

Greet Weitenberg

Amphora Mozaiek
Vinkenstraat 71
1013 JM Amsterdam
06-43020787

info@mozaiek.netMozaiek in alles
mozaiek
aihome