Amphora Mozaïek


Home
ii I amphora
Mozaiekarrangementen in de Jordaan
Wij verzorgen ontspannen arrangementen voor groepen tot maximaal 24 personen in ons atelier in de Donker Curtiusstraat bij de Jordaan. Voor grotere groepen wijken we uit naar een andere ruimte in de buurt. Je wordt opgehaald met een bootje bij het Centraal Station en maakt een vaartochtje door de Jordaan. Je geniet van het prachtige en unieke uitzicht op de grachtenpanden en monumenten van de Brouwersgracht, de Prinsengracht en de Egelantiers- of Bloemgracht en je ziet de Westertoren van dichtbij. Je komt na ongeveer 30 minuten bij Amphora aan. Daar word je hartelijk ontvangen en staat de koffie en thee klaar.

Als iedereen zit bespreken we de materialen, de gereedschappen en het ontwerp en wordt de groep opgedeeld in kleinere groepjes. Elk groepje maakt een deel van de afbeelding, de delen worden later tot een geheel samengevoegd. Je knipt en plakt je scherven en leert ondertussen je teamgenoten opnieuw kennen : wie neemt het voortouw, wie is handig, wie kiest de kleuren, en ook hoe pakken de verschillende groepjes het aan en hoe sluiten de verschillende delen op elkaar aan. Desgewenst kunnen er ook meerdere tableaus gemaakt worden of kan ook ieder voor zich een werkstukje maken. Alles is bespreekbaar, bijvoorbeeld extra aandacht voor teambuilding. In elk geval zorgen wij dat iedereen plezierig bezig is en ontstaat een vrolijk teamgebeuren met blijvende herinnering(en). Onze docentes staan daarvoor garant en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van allerhande groepen.

Je bent ongeveer drie uur bezig met mozaieken waarna je een wandeling naar het Italiaanse restaurant of naar het Spaanse tapas-restaurant in de buurt maakt. Je kan ook nog een eindje omlopen en een hofje bezoeken, er zijn daarvoor routebeschrijvingen beschikbaar. In het restaurant kan je aanschuiven voor een twee gangen pizza/pasta menu of een tapas menu. Na afloop wandel je terug naar het station of doe je verder waar je zin in hebt.

Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij het arrangement aan voor 57,50 (Italiaans) of
67,50 (Spaans) per persoon (all-in !). Datum en tijd zijn naar je eigen wensen in te vullen.
De workshop is inclusief koffie/thee, koekjes, materiaal, tableau(s)en voegen maar exclusief eventuele andere werkstukken. Deze kun je bij ons aanschaffen of zelf kopen en meenemen. Een spiegel kost 20 a 50 , afhankelijk van de omvang van de groep. Een bistrotafeltje kost
80. De diners zijn exclusief consumpties. Alle prijzen zijn inclusief Btw.

Als je meer wilt weten bel of mail dan gerust, en langskomen kan natuurlijk ook.
Graag tot ziens en met vriendelijke groet,

Greet Weitenberg

Amphora Mozaiek
Donker Curtiusstraat 25 K
1051 JM Amsterdam
020-4284174

info@mozaiek.net


Mozaiek in alles
mozaiek
aihome